Monika s manželom.Instragram/Monika Szabo
StoryEditor

Známa herečka povedala ÁNO svojmu dlhoročnému partnerovi. Nevesta bola skutočne nádherná

08.01.2024, 14:16
Celebrity

Herečka Monika Horváthová (31) sa do povedomia divákov dostala najmä vďaka seriálu Klamstvo. Tam si zahrala po boku jedného z najúspešnejších slovenských hercov, Tomáša Maštalíra. V súkromí tvorí pár s dlhoročným priateľom Dominikom. A práve jemu v uplynulých dňoch povedala svoje ÁNO.

Monika a Dominik majú síce svadbu naplánovanú na marec, no teraz absolvovali menšiu generálku. Ako to vyzeralo?

Z kamarátstva láska

Známa herečka sa so svojim dnes už manželom poznala roky. Boli v jednej partii a keďže Dominik pôsobil v zahraničí, stretli sa vždy, keď prišiel domov. Spoloční kamaráti, vrátane Moniky  boli v očakávaní, v ktorom kúte sveta nájde svoju druhú polovičku. No na počudovanie všetkým ju našiel na rodnom Slovensku a to práve v Monike.

Nebolo to jednoduché

Keď obaja zistili, že je medzi nimi niečo viac než kamarátstvo, bola Monika slobodnou mamičkou.  Dominika však neodradil ani fakt, že má krásna herečka šesť mesačné dieťa. Práve naopak, podľa jej slov tvorili od začiatku rodinu. Neskôr sa ich trojlístok rozrástol o ďalšieho člena a k Melánii pribudla malá sestrička Emília.

image

Monika sa vydala za svojho dlhoročného partnera Dominika.

Instragram/Monika Szabo

Svadba

Dominik požiadal Moniku o ruku v januári 2022. Do roka a do dňa to síce nestihli, no pred pár dňami sa z nich predsa len stali manželia: „Mal to byť len civilný obrad.. “povinná jazda” - prvý krok k tej veľkej svadbe, ktorá nás čaká v marci. Podpíšeme papiere a ide sa domov. Ale prišlo uvedomenie.. pre nás je to predsa veľký krok! Pre nás, pre naše deti, našu rodinu.. pre babičky, ktoré s nami nevycestujú v marci do Tatier. A tak sme z tejto “povinnej jazdy” spravili neodmysliteľnú súčasť toho, čo vo výsledku spečatí našu lásku, našu rodinu.. oslávili sme to s našimi najbližšími a bolo to magické!“ Opísala Monika svoje prvé dojmy po svadbe. Z miesta oslavy mali krásny výhľad na bratislavský hrad a malo pre nich zvláštny význam: „Oslávili sme to na mieste, ktoré nás dvoch spája; na mieste, kde som sa s Dominikom stretávala od nepamäti, keď som ani netušila, že tomuto miestu raz dáme takú váhu.“

image

Monika s manželom.

Instragram/Monika Szabo
image

Monika zverejnila romantické fotografie s manželom.

Instragram/Monika Szabo
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 08:20