Wanda Adamík Hrycová musela pred časom vyhľadať terapeuta.
StoryEditor

Wanda Hrycová sa konečne zbavila antidepresív. Dôvod prečo ich brala!

06.06.2023, 08:42
Celebrity

Známa filmová producentka Wanda Adamík Hrycová otvorene priznáva vážne zdravotné problémy, ktoré ju začali sužovať pred rokom a pol. Okrem tlakov na hrudi a konštatnej únavy nemala absolútnu radosť zo života. Tento stav ju dohnal k odborníkovi a na probléme začali pracovať. Wanda tento týždeň lieky vysádza a toto radí ľuďom s duševnými ťažkosťami!

Otvorila svoju trinástu komantu. Po roku a pol užívania antidepresív ju čaká už len jeden posledný týždeň na tabletkách. Keďže medikament treba vysádzať postupne má pred sebou ešte niekoľko dní počas, ktorých bude dávku znižovať: "Z 15mg denne sa dostávam na zaverečný týždeň 5mg každý druhý deň a finito! Teším sa, že končím, ale ešte viac sa teším, že mi pomohli vyriešiť problém," vyznala sa Wanda verejne. "Áno, aj mne sa zdalo byť nepochopiteľné ako môžem ja, zdravá žena so zdravými deťmi, v zdravom a milujúcom partnerskom vzťahu, so zdravými vzťahmi v rodine a medzi kamarátmi, spokojná v práci, teda bez nejakých zjavných životných problémov, mať problém sama so sebou... a predsa!," rozobrala na drobné svoj problém, ktorého podstatu hľadala ťažko.

Netreba nič podceňovať

Lenže aj keď jej hlava hovorila, že je všetko v poriadku, telo protestovalo: "Ak trpíte podobnými symptómami ako pred rokom a pol ja, konštantná únava, hrča v hrdle, tlaky v hrudi, samovolné plačlivé stavy, ak proste nemáte radosť zo života, nepodceňujte to a zbytočne netrpte. Vyhľadajte psychiatra alebo aspoň psychoterapeuta a oni vás už nasmerujú a pomôžu. A naozaj sa pomôcť dá. Pozrite na mňa! Už len týždeň medikácie a som fit. Zdravá a spokojná aj bez liekov," napísala opäť veselá Wanda.  

Wanda brala liečivo, ktoré zmierňuje široké spektrum príznakov depresie vrátane smútku, vnútorného napätia (pocitu úzkosti), porúch spánku, zníženia chuti do jedla, problémov s koncentráciou, pocitov bezcennosti a straty záujmu o obľúbené činnosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 03:19