Zuzana Vačková sa rozhodla odísť na ajurvédsky pobyt na Srí Lanke úplne sama.instagram/zuzanavackova
StoryEditor

Zuzana Vačková si užíva zimu v teple: Na Srí Lanku sa vybrala úplne sama

19.01.2023, 11:00
Celebrity

Herečka Zuzana Vačková si momentálne užíva pohodu na Srí Lanke. Keďže patrí medzi celebrity, ktoré pred svetom neskrývajú svoje súkromie, na sociálnych sieťach s nadšením priznala, že sa prvýkrát v živote vybrala na dovolenku úplne sama. Pozrite sa, ako sa na ajurvédskom pobyte stará o svoje telo.

Zuzana Vačková sa v posledných rokoch venuje intenzívnemu cvičeniu a zdravej strave, vďaka čomu na svoj vek rozhodne nevyzerá. Uvedomuje si totiž, že starať sa o svoje telo je veľmi dôležité. Možno aj preto sa vybrala na ajurvédsky pobyt na Srí Lanku. „Prvýkrát v živote som sa vybrala na dovolenku sama. Prvýkrát v živote idem na ajurvédsky pobyt. Prvýkrát v živote sa na dovolenke nemusím nikomu prispôsobovať. Ani nikto sa nemusí prispôsobovať mne. Prvýkrát živote som si pre seba vyhradila celé dva týždne. Len ja, ajurvéda, Srí Lanka, moje myšlienky,“ zverila sa Zuzana na sociálnej sieti a fanúšikom ukázal aj niekoľko záberov z prvého dňa pobytu. Človek by povedal, že sa na dovolenku vybrala kvôli oddychu, no nie je to tak. Ani na Srí Lanke nezaháľa a snaží sa využiť všetok čas na to, aby si dala do tela.

 

Spojila príjemné s užitočným

Známa herečka neprišla na dovolenku len oddychovať. Už v prvých dňoch začala pravidelne cvičiť, konzumovať zdravé a nové jedlá, no najmä očistila celé svoje telo a pustila sa do liečenia bolestí nôh a rúk. „Ráno dostávam ghi maslo, vypijem ho a mám k nemu aj limitku, takže to nie je žiaden problém. Potom mávame jogu, raňajky a idem na procedúry. Masáž hlavy, nôh, rúk, brucha.. potom obed a ďalšie masáže a pláž. Medzitým vyšetrenie u lekára, večera a.. dobrú noc,“ popísala Zuzana v krátkosti, ako vyzerá jej deň. Na tomto ajurvédskom pobyte tak spojila príjemné s užitočným. Na jednej strane si jej telo oddýchne, načerpá silu a vylieči si drobné ťažkosti, na druhej spozná inú kultúru, miesta a prístup k životu.

V očiste chce pokračovať aj na Slovensku

Zuzana priznala, že po príchode domov bude pokračovať v očiste organizmu. Bude cvičiť jógu, dychové cvičenia a bude sa stravovať podľa pravidiel, ktoré si na Srí Lanke nastavila. Je viac než jasné, že tento pobyt Zuzane naozaj prospieva, či už po fyzickej alebo psychickej stránke. Možno aj z tohto dôvodu odporúča urobiť to isté aj svojim fanúšikom.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 21:18