Gisele je jedna z najúspešnejších svetových top modeliek.
StoryEditor

Top Modelka Gisele Bündchen a futbalista Tom Brady sa zrejme rozvádzajú. Sex je kvôli kariére na druhom mieste!

14.10.2022, 13:30
Celebrity

Považovali sa za pár snov. Ona svetovo úspešná modelka, po ktorej túžia milióny mužov. On populárny športovec amerického futbalu, ktorý má na konte nespočetne ocenení. Dvojica však už dlhšie nežije v harmónií a na stole sú už vraj aj rozvodové papiere. Vraj aj preto, lebo tom odmieta ukončiť svoju kariéru a venovať sa rodine.

Na ihrisku je hráč amerického futbalu Tom Brady stále hviezda, ale doma to už vraj taká sláva nie je. Web Radar online prišiel so zaujímavým tvrdením v súvislosti s rozchodom quarterbacka Toma Bradyho a modelky Gisele Bündchenovej. Podľa neho za rozvodom, ktorému síce mnohé nasvedčuje, ale pár ho doteraz nepotvrdil, stojí naozaj Tomova nekonečná kariéra. Problém je ale v inej veci, než by sa na prvý pohľad mohlo zdať.

Chce ho doma

Už aj vrabce na streche si štebotajú o tom, že manželstvo Toma Bradyho a jeho krásnej manželky Gisele speje k rozvodu. A čoraz častejšie sa v tejto súvislosti skloňuje neukončená kariéra slávneho quarterbacka. Gisele totiž chcela aby už išiel do "dôchodku" a venoval sa rodine. Tom Brady si koniec kariéry v marci rozmyslel a ohlásil comeback. "Moje miesto je stále na ihrisku a nie na tribúne", odkázal vtedy. Dôvod rozchodu môže mať podľa zahraničných médií aj iný podtext. Nejde totiž o čas strávený s rodinou, ako sa väčšinou tvrdí, ale o sexuálny pôst, ktorému je modelka vystavená! Brady si totiž údajne chce šetriť čo najviac energie na zápasy, a preto obmedzuje svoju sexuálnu aktivitu v spálni. 

Na horúcu tému sa už Brady raz rozhovoril. „Milujete sa so svojou ženou v deň zápasu, alebo je to vylúčené?“ pýtal sa legendy v podcaste Armchaid Expert moderátor Dax Shepard. Tom sa vtedy nervózne zasmial: „Ach, chlape. To je asi vylúčené. Nie je to moja predzápasová rozcvička,“ povedal.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 06:05