Toto ste o novej kráľovnej Camille nevedeli.instagram/theroyalfamily
StoryEditor

Nová kráľovná Camilla skrýva niekoľko tajomstiev: Údajne je bordelárka a lieči sa z fóbie

14.09.2022, 06:00
Celebrity

Po smrti kráľovnej Alžbety II. sa z prvorodeného syna Charlesa stal kráľ, no výrazná zmena v tituloch nastala aj v prípade jeho manželky Camilly, ktorá sa vďaka zväzku s kráľom stáva novou kráľovnou. Tá okrem románika pretkaného škandálmi a neverou skrýva niekoľko ďalších tajomstiev, údajne je bordelárka a lieči sa z fóbie. Toto ste o nej rozhodne nevedeli.

Síce Camilla pôvodne nechcela titul kráľovnej a s rovnakým pocitom si Charlesa aj brala, Alžbeta len pár mesiacov pred svojou smrťou vyjadrila želanie, aby nosila titul kráľovná manželka. Táto dáma je však verejnosti známa nielen kvôli novému titulu, ale aj vďaka zamotanému milostnému trojuholníku medzi princeznou Dianou a Charlesom. Keďže nebola kvôli tejto afére veľmi obľúbená, v živote to vôbec nemala ľahké a svoje súčasné miesto si musela tvrdo vybojovať. Ako každý z nás, aj nová kráľovná skrýva niekoľko tajomstiev, či už zlých alebo dobrých. Toto ste o Camille určite nevedeli.  

Milovníčka psov

Takisto ako kráľovná Alžbeta II., aj Camilla miluje svojich psov. Prvé šteniatko menom Beth zachránila z útulku v roku 2011. Aby tejto malej radosti robil niekto v neprítomnosti novej kráľovnej spoločnosť, o rok neskôr si adoptovala ďalšieho psa menom Bluebell, s ktorým si Beth vynikajúco rozumie. Keďže je Camilla naozaj veľkou milovníčkou psov, jej postavenie jej dovoľuje byť aj patrónkou charitatívnej organizácie Medical Detection Dogs.

 

Nedokáže mlčať

Camilla tvrdí, že svojim vynikajúcim komunikačným schopnostiam vďačí najmä rodičom. Tí ju totiž od detstva učili, ako sa správať v spoločnosti a že konverzácia musí neustále plynúť, aby neprišli na rad tiché miesta. Práve z tohto dôvodu dodnes nedokáže nehovoriť. Údajne to má zakódované v hlave a nedopustí, aby nastalo v hocijakom rozhovore ticho.

Je patrónkou niekoľko desiatok organizácii

Mnohí členovia kráľovskej rodiny žijú charitou a Camilla nie je výnimkou. Od svadby s Charlesom sa stala patrónkou už viac ako 90 charitatívnych organizácii. Podporuje najmä organizácie v oblasti zdravia, gramotnosti, obetí znásilnenia, sexuálneho zneužívania a posilňuje postavenie žien.

Nebojí sa zašpiniť si ruky

Okrem psov je Camilla veľkou milovníčkou koní, poľovačky a predovšetkým záhradníctva, ktoré je jej veľkou vášňou. Vonku by dokázala byť aj celý deň, keby mohla. Rada sa totiž stará o kvety a nebojí sa zašpiniť si ruky.

 

Fóbia z lietania

Pre niekoho, kto má nabitý program tak ako Camilla môže byť strach z lietania veľkou prekážkou. Nová kráľovná však trpí práve touto fóbiou a mnohokrát jej už skomplikovala život. Našťastie, našla metódu emočnej slobody, ktorá jej pomáha vyrovnať sa s týmto stresom.

Nie je na upratovanie

Síce Camilla pochádza z vyššie postavenej rodiny, nikdy sa nespráva voči druhým nadradene. Jedna z jej predchádzajúcich spolubývajúcich však o nej prezradila, že nie je príliš na upratovanie. Jej izba bola údajne vždy plná chaosu, ktorý nasvedčoval tomu, že rozhodne nie je poriadna.

Má dve deti

So svojim prvým manželom má Camilla dve deti, Toma a Lauru. Princ Charles však nie je len Tomov nevlastný otec, ale aj krstný otec. Deti Camilly a Charlesa sú tak nevlastnými súrodencami, no bohužiaľ, nevychádzajú spolu veľmi dobre. V minulosti medzi princom Williamom a Laurou dokonca prebehol ostrý konflikt.

Rodina opletená tragédiami

Camilla si v živote musela prejsť aj ťažšími obdobiami. Jedným z nich je aj náhla smrť jej brata Marka Shanda, ktorý zomrel v roku 2014 vo veku 62 rokov. Údajne spadol a udrel sa do hlavy. Táto tragédia ju veľmi poznačila, a to najmä preto, že sa v roku 1994 musela rozlúčiť aj s mamou, následne babičkou a napokon otcom, ktorý ju však stihol ešte sledovať, ako si bere Charlesa. Camille zostala už len sestra Annabel Elliot.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:56