Rihanna miluje svet krásy. Prezradíme vám, aké je tajomstvo jej bezchybného vzhľadu.dreamstime
StoryEditor

Tvár ako z obálky: Inšpirujte sa beauty trikmi speváčky Rihanny, ktorá nepozná pravidlá!

10.01.2024, 13:58
Celebrity

Rihanna, rodáčka z Barbadosu, nie je známa len pre jedinečnú farbu hlasu, sexi postavu, ale aj dokonalú pleť. Speváčka je v trendoch líčenia vždy popredu, nerešpektuje pravidlá krásy, dbá na každý detail a pomocou mejkapu dokáže vyjadriť všetky stránky svojej osobnosti. Jej beauty triky musíte vyskúšať aj vy.

Speváčka Rihanna je známa neprehliadnuteľnými účesmi, odvážnymi outfitmi, sexi postavou a dokonalou pleťou. Možno aj preto, že miluje svet krásy a rada experimentuje, si založila vlastnú značku kozmetiky Fenty Beauty. Vďaka tomu, že vie, čo je trendy, porušuje pravidlá krásy a dbá na každý detail, je inšpiráciou pre mnohé ženy. Túžite vedieť, ako si Rihanna udržuje svoj bezchybný vzhľad? Toto sú najväčšie tajomstvá jej krásy.

Žiadne mydlo a dostatok hydratácie

Predtým, než sa Rihanna pustí do líčenia, nikdy nezabúda na základnú starostlivosť o pleť. Aby získala zdravú a bezchybnú pokožku, vo svojej beauty rutine používa rôzne čistiace prostriedky, hydratačné masky a exfoliačné peelingy. Počas chladnejších dní do nej pridáva aj séra, ktoré bojujú s dehydratáciou pleti. Tak ako ráno, tak aj pred spaním dbá na dostatočné odstránenie mejkapu. Tento zvyk jej pomáha predchádzať upchatým pórom, tmavým škvrnám a akné. Pri čistení by ste sa však podľa speváčky mali vyhýbať mydlu, ktoré pokožku zbavuje jej prírodných olejov.

Základom je bezchybný mejkap

Rihanna má prirodzene mastnú pleť, a tak je pre ňu ťažké získať dokonalý mejkap. Ako sa jej teda darí získať tak neuveriteľný vzhľad? Jej tajomstvo tkvie v dostatočnom čase nanášania mejkapu. Je totiž dôležité, aby vám na tvári nezostali nechcené fľaky či zabudnuté miesta ako línia vlasov či uší. Na zafixovanie mejkapu používa hydratačný sprej, ktorý dokáže poraziť aj suchú napnutú pokožku a priesvitný púder, ktorý udrží všetko na svojom mieste.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @rihsflo

 

Korektor dokáže zázraky

Speváčka nedá dopustiť na korektor, ktorý považuje za magický liek. Pri správnom nanesení totiž dokáže s vaším vzhľadom narobiť naozajstné zázraky. Zakryje tmavé kruhy, vačky, jazvy či škvrny po akné. Pri jeho aplikácii Rihanna odporúča, aby ste ho najskôr pár sekúnd zahriali na rukách. Potom ho jemne naneste pod oči, pod obočie a na koreň nosa.

Miluje viacúčelovú kozmetiku

Speváčka je milovníčkou kozmetických produktov, ktoré sú viacúčelové. Napríklad bronzer si zvykne dávať na oči, a to buď do vnútorného kútika, alebo ako podklad pod očný tieň. Takisto vie využiť aj očné tiene, ktoré si rozdrví a zmieša ich s telovým olejom. Následne si túto zmes natrie na pokožku, ktorá vďaka tomu svieti jasne ako diamant.

Bez rúžu ani na krok

Rúže sú pre Rihannu veľmi dôležité. Ak nemá chuť robiť si mejkap, jednoducho použije na tvár iba rúž. Takisto s ním rada farebne spája aj oblečenie. Svetlé odtiene kombinuje napríklad so šatami v neutrálnej farbe a tmavé odtiene pridáva ku cargo nohaviciam a obyčajnému tričku. Jej obľúbenými farbami rúžov sú nepochybne červená, žiarivo oranžová, ružová a bordová.

Primer chráni pleť pred pórmi

Okrem korektora nedá speváčka dopustiť ani na primer. Keďže chce zaručiť svojej pleti maximálne zdravie, na jej ochranu používa tento zázračný kozmetický produkt. O mejkape je totiž známe, že upcháva póry a vysušuje pokožku. Primer si preto aplikuje ešte pre podkladovou bázou, vďaka čomu vytvorí bariéru medzi pleťou a škodlivým mejkapom.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 15:06