Juraj Slafkovský bez hokejového dresu a prilby nie je na zahodenie.instagram/_slafkovsky_
StoryEditor

Šikovní aj pekní! Pozrite sa na našich najkrajších hokejistov týchto majstrovstiev

20.05.2022, 12:00
Celebrity

V týchto dňoch sú všetky oči športových fanúšikov upriamené na Majstrovstvá sveta v hokeji. Niektorých z nás zaujímajú športové výkony, iných športovci samotní. A že sa je na čo pozerať...

Pozrite si to najlepšie a najkrajšie z hokejových majstrovstiev. Nie, že by nás ženy nezaujímal šport, ale o niečo viac nás predsa len zaujímajú športovci, no nie?

Kristián Pospíšil

Rodák zo Zvolena si počas zápasu s Kanadou na tohtoročných majstrovstvách spôsobil svalové zranenie. Snáď sa budú ďalšie úrazy tomuto 26 ročnému útočníkovi vyhýbať.

Tomáš Tatar

Jedným z najväčších fešákov z nášho tímu je samotný kapitán. Ten aktuálne pôsobí v New Jersey Devil v NHL a na svojom konte už má nejeden úspech. Po nevydarenom zápase so Švajčiarskom sa preto nemôžeme čudovať, že sklamanie na jeho tvári bolo očividné. Veríme, že kapitán ešte bude mať príležitosť sa na tomto šampionáte tešiť z pozitívneho výsledku.

Róbert Lantoši

Jedným z našich výrazných hráčov je aj Róbert. Jeho neúčasť na olympiáde v Pekingu prekvapila nielen jeho, ale aj jeho fanúšikov. O to viac sa tešíme, že ho vidíme na majstrovstvách.

Adam Húska

Podľa Adamových slov má za sebou psychický náročný rok. Dvadsaťpäť ročný zvolenčan dokonca do poslednej chvíle nevedel, či nastúpi na šampionát. Do brány nakoniec nastúpil a my veríme, že puky sa jeho revíru budú vyhýbať. 

Juraj Slafkovský

Jurajovo meno sa často skloňovalo už po zimných olympijských hrách a inak tomu nie je ani teraz. Mladému, len osemnásť ročnému hokejistovi z Košíc predpovedajú sľubnú kariéru. Svojho športového ducha a nasadenie ukazuje v každom zápase. Tak nech mu to vydrží čo najdlhšie!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 08:57