Chcete vyzerať ako jedna z modeliek Victoria´s Secret?instagram/victoriassecret
StoryEditor

Tento rok to dokážete! Toto sú triky modeliek Victoria‘s Secret pre dokonalú postavu

12.03.2022, 08:00
Celebrity
Modelky Victoria‘s Secret sú príkladom sebavedomia, krásy a dokonalého tela. Ktorá žena by netúžila vyzerať ako jedna z nich? Výšku ovplyvniť síce nedokážeme, ale postavu áno. Toto sú triky slávnych anjelikov, vďaka ktorým budete mať do leta vyrysované krivky ako ony.

Zlá správa na úvod, dosiahnuť postavu modelky chce poriadnu disciplínu a drinu. Ani tváre Victoria's Secret nemajú svoje božské tela zadarmo. Pozor, tieto modelky však nie sú vychudnuté, ale zdravé, fit a s vypracovanými krivkami. Ak chcete byť ako ony, musíte si nájsť čas a odhodlanie. Áno, bude to tvrdý boj, ale konečný výsledok bude nepochybne stáť za to. Pozrite sa na niekoľko pravidiel, ktorými sa riadia aj modelky Victoria's Secret.

Cvičte minimálne trikrát do týždňa

Ak chcete vyzerať ako jeden z anjelikov, mali by ste cvičiť minimálne tri až päť krát do týždňa, a to jednu až dve hodiny. Snažte sa, aby ste pri tréningoch obmieňali kardio s posilňovaním. Dôležité je do svojho cvičebného plánu vždy zahrnúť aj deň odpočinku. Ten je totiž kľúčový najmä pri regenerácií svalov.

Kardio je základ

Modelky Victoria's Secret sa snažia dožičiť svojmu telu všestranný tréning. Práve preto by ste mali robiť kardio, ktoré vám pomôže zbaviť sa nadbytočných kilogramov a zvýšiť kondíciu. Môžete skúsiť beh, bicyklovanie či plávanie. Je to len na vás. Ak nájdete typ športu, ktorý vás baví, budete mať oveľa väčšiu chuť v ňom pokračovať.

Dbajte na tvarovacie cvičenia

Je dôležité, aby ste si zapamätali, že ak chcete mať dokonalé a pevné telo, schudnúť nestačí. Najlepším spôsobom, ako to dosiahnuť, sú cviky na tvarovanie tela. Môžete vyskúšať napríklad kickbox s vysokou intenzitou, ktorý posilňuje nohy a zadok alebo skákanie cez švihadlo či jogu a pilates. Dbať treba aj na rozcvičku a cviky na zlepšenie držania tela a flexibilitu.

Nevynechávajte žiadnu partiu tela

K vysnívanej postave sa môžete dostať len tak, že budete cvičiť každú jednu partiu tela. Pri cvičení vnútorných a vonkajších stehien sú najideálnejšie výpady so závažím či sumo drepy. Pre sexi a pevný zadok vyskúšajte robiť drepy a mŕtve ťahy, ktorými precvičujete aj nohy. Najlepším priateľom pre vypracované brucho sú brušáky, obrátené kľuky či plank, ktorými formujete všetky brušné svaly.

Žiadne prísne diéty či hladovanie

Ak túžite dosiahnuť postavu jednej z tvárí Victoria's Secret, pri pravidelnom cvičení by ste sa mali držať aj zdravej a vyváženej stravy. Máloktorá z modeliek však drží prísne a drastické diéty, naopak, snažia sa jesť najmä zdravo, a to čerstvé, organické a čisté potraviny. Pri raňajkách by ste mali vyhnúť konzumovaniu sladkých cereálií či bagiet a vymeniť ich za bielka s celozrnným toastom alebo smoothies, ktoré vás zasýtia a dodajú veľa energie na naštartovanie dňa.

Týmto potravinám sa vyhýbajte

Obed a večera by sa mala skladať najmä z chudého mäsa, dusenej zeleniny alebo šalátu. K obľúbeným druhom zeleniny modeliek patrí napríklad artičok, špargľa, brokolica či kel. Čo sa týka bielkovín, držte sa predovšetkým kuracieho alebo morčacieho mäsa a rýb, ktoré si udusíte alebo ugrilujete. Vyhýbať by ste sa mali najmä tučnejšiemu červenému mäsu, potravinám s vysokým obsahom sacharidov, cestovinám a chlebu. Samozrejme, patria sem aj mastné jedlá či sladkosti.

Nezabúdajte na doplnky výživy

Aj keď vám vyvážená strava poskytne veľké množstvo vitamínov a živín, pre pevnejšiu pokožku, krásne vlasy a nechty ako modelka, môžete k jedálničku pridať aj doplnky výživy. Patrí sem napríklad kolagén, železo, zinok či magnézium.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
10. máj 2024 11:29