Známa modelka privedie onedlho na svet svojho prvého potomka
StoryEditor

Nádherná správa! Jedna z najkrajších Sloveniek sa stane onedlho mamičkou

17.02.2022, 13:00
Celebrity
Už teraz je jasné, že sa dieťatko narodí do starostlivej a milujúcej rodinky.

Kristína Krajčírová sa stala víťazkou súťaže krásy presne pred 10-timi rokmi. V roku 2012 vyhrala Miss Slovensko a na istý čas sa pohybovala v modelingovom svete. Krásne črty tváre, modré oči, blond vlasy - a celkový anjelsky look, z nej spravili nepochybne jednu z najkrajších víťazok súťaže. Do dnešného dňa je múzou fotografa Lukáša Kimličku. Niet sa čomu čudovať, zo svojej krásy ani kúsok nestratila, práve naopak. 

image

Dominika Cibulková sa mení na nepoznanie. Za jej novým vzhľadom stojí kopec tvrdej driny

Hoc Kristína nie je typickou slovenskou influencerkou, pravdou je, že ju na sociálnych sieťach sleduje takmer 20-tisíc ľudí. Ak by ste však čakali len prázdny obsah plný reklám, ste na omyle. Bývalá modelka je milovníčkou zvieratiek - a často prostredníctvom svojho profilu zdieľa organizácie, ktoré pomáhajú najmä psíkom. Sama si jedného z nich adoptovala.

Už je to nejaký ten rok, čo pôvabná Slovenka žiari po boku svojho partnera Jakuba. Aj keď svojho psíka Artura považujú za člena rodiny, toho ďalšieho sa už nevedia dočkať. Kristína totiž nosí pod srdcom bábätko a podľa fotografií je jasné, že termín pôrodu sa už nezadržateľne blíži. „Odpočítavam dni, nech si tu už s nami,'' napísala k tehotenskému záberu misska a nám neostáva nič iné len zaželať veľa zdravia! Lásky je v tejto rodinke už nepochybne dostatok - a čoskoro sa ešte znásobí. 

Fotky krásnej Kristíny nájdete v galérii:

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 10:21