Petra a Michal sú zohraná dvojkaProfimedia - Standardis
StoryEditor

Po olympijskom zlate ďalšia krásna správa? Petra Vlhová túžbu po spoločnom živote s priateľom neskrýva

17.02.2022, 11:45
Celebrity
Meno Petra Vlhová je na Slovensku známe aj tým, ktorí sa v športe príliš nevyznajú. Momentálne naša najúspešnejšia športovkyňa nás totiž reprezentuje vo svete skutočne ukážkovo.

Keď sa pred troma rokmi začalo pošuškávať, že má Petra Vlhová novú známosť, mnohí fanúšikovia tomu neverili. Správa o tom, že je šťastne zadaná a po jej boku stojí tréner Michal Kyselica, sa potvrdila až v lete. Aj keď si dvojica svoje súkromie stráži, z času na čas pribudne na sociálnej sieti fotografia, ktorá poukazuje na to, že majú skutočne krásny vzťah. 

Hoc je Peťa často rozlietaná a cestuje po súťažiach, ale aj tréningoch, Michal je jej oporou a na mnohé podujatia svoju polovičku sprevádza. Títo dvaja po svojom boku žiaria a zdá sa, že ich láska časom neupadá, práve naopak - naberá na sile. 

image

Za kariéru modelky vďačí najmä jednému človeku. Emma Čaputová priznala, kto stojí za jej úspechom

„Kráľovná sveta - a môjho srdca. Som na teba hrdý,'' zverejnil na sociálnej sieti fotku Petry so zlatou medailou z Pekingu. Niet pochýb o tom, že celé preteky sledoval so zatajeným dychom tak, ako zvyšok Slovenska. Toto nie je ani zďaleka prvé romantické vyznanie, ktoré svojej polovičke verejne vyznal. Slovami lásky však nešetrí ani samotná Petra. 

image

Petra Vlhová potešila zlatom celé Slovensko

Profimedia - Standardni obsah

„Dva roky dozadu som ťa uvidela prvýkrát a odvtedy sa chcem na teba pozerať každý deň,'' zverejnila na sociálnej sieti odkaz na výročie, podľa ktorého je jasné, že práve Michal je pre ňu mužom, s ktorým plánuje budúcnosť. Nad otázkou týždenníka Plus 7 dní, či plánuje zásnuby, sa pred odpoveďou pousmiala. „Na to sa nemôžete pýtať mňa,'' odpovedala, no podľa romantických vyznaní a faktom, že sa na svojho partnera chce pozerať každý deň, niet pochýb o tom, že by odpovedala áno.

Rolu by v tom mohli hrať práve jej posledné úspechy. V minulosti prezradila, že ešte pred založením rodiny by si rada stihla splniť svoje ciele. „Mám ešte nesplnené sny v lyžovaní, na tie sa teraz chcem sústrediť. Na rodinu budem myslieť potom,'' uviedla spomínanému týždenníku. Jeden zo snov - a to olympijské zlato, sa jej však už splnil.

image

Petra po boku svojho partnera žiari

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 07:59