Predtým bola predavačka, dnes je partnerkou jedného z najbohatších futbalistov sveta.instagram/georginagio
StoryEditor

Z predavačky do života plného luxusu. Ronaldova partnerka mohla o bohatsve kedysi len snívať

11.02.2022, 18:00
Celebrity
Je partnerkou najsledovanejšieho a jedného z najbohatších futbalistov sveta. Georgina Rodriguez bola pred vzťahom s Cristianom Ronaldom obyčajnou ženou. Dnes vlastní bohatstvo, o ktorom kedysi mohla len snívať. Pozrite sa, ako sa z predavačky stala žena obklopená prepychom.

Nemala to vždy ľahké

Georgina Rodríguez sa narodila do skromnej rodiny, v ktorej si vážili každú korunu. Vyrastala v dedinke Jaca na severe Španielska. Ako malá túžila byť baletkou, ale hodiny tanca stáli príliš veľa na to, aby jej rodičia mohli tento sen splniť. A tak sa rozhodla svoju budúcu kariéru zamerať na módu a prácu v maloobchode.

Keď bola staršia, presťahovala sa do väčšieho mesta a začala pracovať ako čašníčka. Čím ďalej, tým viac však bola vyčerpaná z toho, že nedokáže zarobiť dosť peňazí na to, aby si splnila svoj sen. A tak sa presťahovala do San Sebastianu, kde získala slušnú prácu predavačky. Vždy bola odhodlaná vytvoriť si lepší a krajší život. „Chcela som pracovať s luxusnou módou a pochopila som, že na to musím hovoriť po anglicky,“ povedala Georgina, ktorej snom bolo získať kariéru v módnom priemysle.

Keď mala sedemnásť, presťahovala sa do Anglicka, kde si ako opatrovateľka dokázala zarobiť celkom slušne. Keď si zlepšila  jazykové schopnosti, zamierila do Madridu, kde však skončila takmer na mizine. Dokonca musela bývať v byte, ktorý bol kedysi skladom. „Tvrdo som pracovala celý rok, pretože som si nemohla dovoliť kúrenie ani klimatizáciu, takže v zime v byte mrzlo a v lete pieklo,“ priznala Ronaldova partnerka, ktorá bola kedysi obyčajnou ženou s prácou a bežnými starosťami.

Láska jej zmenila život

Než spoznala Ronalda, pracovala v Madride. „Predtým som predávala kabelky v Serrane. Dnes ich zbieram,“ povedala Georgina, ktorá sa vlastnou zásluhou prepracovala až na predavačku pre módnu značku Gucci. A práve tam sa v roku 2016 prvýkrát stretla so slávnym futbalistom. Aj keď bola plachá, obaja vedeli, že je to láska na prvý pohľad. O pár dní na to sa stretli na spoločenskej akcii, kde boli o čosi uvoľnenejší. Začali si po večeroch vymieňať správy a postupne sa z nich stali partneri. Georginu však medzitým prepustili, pretože keď sa svet dozvedel o jej vzťahu s futbalovou hviezdou, majitelia začali mať strach, že fanúšikovia stojaci pred ich obchodom odplašia zákazníkov.

"Cristiano je skvelý, je to normálny chlap. Snívala som o tom, že budem mať po svojom boku očarujúceho princa a teraz ho mám. Vďaka láske je teraz môj život snom," tvrdí Georgina, ktorej Ronaldo zmenil život od základov. Dnes pracuje ako modelka a v roku 2021 spustila do predaja aj svoju vlastnú značku oblečenia. Párik sa stará o štyri krásne deti a v novembri oznámili svetu, že čakajú dvojičky.

"Viem, aké to je nemať nič a aké to je mať všetko," povedala partnerka futbalistu, ktorá má dnes život, o akom kedysi mohla len snívať. Pred pár dňami dokonca o jej príbehu z predavačky do života plného luxusu vyšiel aj seriál, v ktorom otvorene hovorí o tom, ako jej láska zmenila všetko.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. apríl 2024 23:27