instagram/ simonacomedy, rytmusking
StoryEditor

Známy raper sa zastal Dominiky Cibulkovej. Nechutným spôsobom však zaútočil na komičku Simonu Salátovú

22.03.2021, 12:15
Celebrity
Diskusia, ktorá sa odohrala pred pár dňami vo verejnoprávnej televízii, rozbúrila vášne.

Práve táto rýchla, no intenzívna výmena názorov, rozdelila Slovensko na spomínané dva tábory. Zatiaľ čo niektorí súhlasia s Dominikou, ktorá Simonu neoznačila ani len menom a pomenovala ju ''pani v zelenom'' s tým, že kvôli jej výstupu pripomínala debata ''tretiu cenovú'', druhá strana argumentuje tým, že Dominika nielenže nevedela odpovedať na položené otázky, ale zároveň očakávala, že sa jej nebudú pýtať nepríjemné otázky. 

Zaražajúce bolo však správanie známeho rapera Patrika Vrbovského, ktorý vystupuje pod menom Rytmus. Ten spravil na počesť Simony koláž, na ktorej jej pridal 30 kíl a napísal satirický, výsmešný popis. ,,Ľudkovia, buďme spolupatriční. Načo si kupovať jedny veľké šaty, keď z nich môžeš ušiť šaty pre 20 bezdomovcov,'' napísal k fotografii, ktorú následne vyvesil na sociálnu sieť, kde má momentálne viac, než 630-tisíc fanúšikov. Toto absolútne nevhodné gesto, ktorým sa snažil o zosmiešnenie ženy, ktorá možno nemá veľkosť XS, je totálne neakceptovateľné, urážajúce a v neposlednom rade úbohé. Akýkoľvek konflikt by sa totiž mal riešiť len faktami, nie dojmami a už vôbec nie zosmiešňovaním tým, ako človek vyzerá. 

K postu svojho priateľa sa vyjadrila aj jeho manželka Jasmina Alagič. Tá je síce tiež toho názoru, že diskusia neprebehla úplne korektne, no napriek tomu správanie svojho manžela nepodporuje, práve naopak. ,,Včera som dostala celkom veľké množstvo správ, či sa nevyjadrím k situácii medzi pani Simonou a mojim mužom. Vôbec si nechcem pripadať ako triedna učiteľka, ale svoj názor teda poviem. Milá Simona, svojím vystupovaním ste v mojich očiach vykopali priemerné dno. Drahý Paťko, svojou reakciou si za ňou skočil a ešte sa tešil, že v ňom si. Správajme sa všetci tak, aby sme sa zajtra nehanbili,'' uviedla vo svojom poste.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. máj 2024 12:57