Toto sú víťazné znamenia.dreamstime
StoryEditor

Športovo nadané znamenia, ktoré dokonca majú možnosť byť víťazmi

25.10.2023, 08:00
ASTRO

Ste pohybovo nadaní a ide vám každý šport, do ktorého sa pustíte, alebo ste športový antitalent, no vynikáte v niečom inom? Zdá sa, že aj v tomto prípade úradovali hviezdy, ktoré niektorým znameniam práve v športe nadelili do vienka o niečo viac talentu.

Niektoré znamenia to jednoducho k športu ťahá viac, ako iné. A to nemusia ani podávať dych berúce výkony.

Vodnár

Pre Vodnárov je šport rovnako prirodzený, ako dýchanie. K ich celkovej spokojnosti pohyb jednoducho patrí a vyhľadávajú ho denne. Sú to aktívni športovci a často sa mu venujú aj profesijne. V tomto znamení sú narodení aj Peter Sagan, Marián Gáborík či Matej Tóth.

Býk

Býkov možno všeobecne považovať za veľmi cieľavedomých. Práve táto ich vlastnosť sa dokonale hodí pre šport. Navyše sú to veľkí bojovníci a sú vždy odhodlaní zvíťaziť. Nechýba im vytrvalosť, ktorá je pre športovcov veľmi dôležitá. A tú určite majú aj Dominika Cibulková a Daniela Hantuchová.

Lev

Lev aj v tomto, ako v mnohých ďalších prípadoch musí popri všetkých znameniach vynikať. Niet sa čo čudovať, majú radi pozornosť a kde inde sa im jej dostane viac, než na stupienku víťazov. Rovnako ako Býkom, ani Levom nechýba odhodlanie. Sústredia sa na svoj cieľ a väčšinou ho aj dosiahnu. Dôkazom toho je aj jeden z našich najlepších futbalistov, Marek Hamšík.

Blíženec

Blíženci sú dôslední vo všetkom, do čoho sa pustia. Hoci sú to mnohokrát veľmi intelektuálne založení ľudia, majú aj mnoho predispozícii na to, aby boli úspešní aj v športe. Dokážu sa koncentrovať na svoj cieľ, sú rýchli, obratní a vytrvalí. Aj Petra Vlhová je narodená práve v tomto znamení.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 12:42