Každé znamenie túži po inom druhu dovolenky.dreamstime
StoryEditor

Dokonalý relax podľa hviezd. Zistite, po akej dovolenke túži JEHO znamenie

30.05.2023, 19:00
ASTRO

Niektorí milujú more, iní hory, ďalší uprednostňujú hlučné zábavy a niekto zasa pokoj samoty. Skôr ako sa s partnerom „pohádate“ o dovolenkovú destináciu, prezrite si, PO ČOM TÚŽI JEHO ZNAMENIE.

BARAN

Najlepšia dovolenka - v ruchu veľkomesta!

Miluje prezeranie v katalógoch a uvažovanie o tom, ktorá destinácia bude tá najvzrušujúcejšia. Zbožňuje ruch veľkomesta, jeho farby, vône, pestrosť a hluk. Ideálny pre jeho povahu dychtivú po zážitkoch sú kultúrne centrá, ako je napríklad New York, Londýn alebo Paríž. Miluje však aj vodné športy, potápanie, plachtenie. Preto je pre neho vhodná aj dovolenka na Zlatých pieskoch, či pri exotickom Červenom mori alebo plachtenie po vlnách Jadranského mora.

Hviezdy radia:

Odložte svoje ideály a začnite dôverovať najbližším. Na miestach, kam vás so sebou zoberú, si určite nájdete priestor na relax a odreagovanie.

BÝK

Spoznávanie nových kultúr a vychutnávanie špecialít.

Leňošenie na pláži nie je nič pre Býkovu dobrodružnú povahu a estetické cítenie. Miluje spoznávanie iných kultúr, exotickej kuchyne, ale aj miestnych špecialít našich regiónov. Na dovolenke miluje zábavu. Máte však šťastie, pretože keď vás miluje, má veľkú snahu nájsť kompromis medzi vašimi želaniami a svojimi predstavami. Ideálna destinácia? Turecko, Tatry, Alpy alebo pokojné Holandsko.

Hviezdy radia:

Ak vymeníte dovolenku za prácu v dome, byte či na chate, počítajte s tým, že budete mať dostatok sily na všetky práce, ktoré si naplánujete.

BLÍŽENCI

Spoločenský kontakt ich robí blaženými.

Nadovšetko milujú svoje pohodlie, a preto ich nenahovoríte na žiadne dobrodružstvo. Sú spoločenskí a ako ryba vo vode sa cítia aj medzi úplne neznámymi ľuďmi. Dokážu si totiž nájsť priateľa na život a na smrť aj za pár minút. Potešili by ste ich, keby ste sa s nimi vydali na cestu loďou cez Atlantik alebo s nimi prežili štrnásť dní v luxusnom hotelovom rezorte niekde v exotike.

Hviezdy radia:

Ideálna dovolenka pre vás by bola tá, kde by ste sa na každom kroku dozvedeli niečo nové a inšpiratívne. O tom, že milujete spoločnosť veselej partie ľudí, nepochybujte.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 00:50