Tieto znamenia zverokruhu sa nevedia rozhodnúť bez pomoci iných.dreamstime
StoryEditor

Zodpovednosť prenášajú na iných: Toto sú najnerozhodnejšie znamenia zverokruhu

16.03.2023, 19:00
ASTRO

Zatiaľ čo niektoré z vás dokážu určiť, čo je pre vás správne a čo nie, iným môže takáto schopnosť chýbať. Často prenechávajú zodpovednosť za ich činy na niekoho iného, pretože sa obávajú následkov z nesprávneho rozhodnutia. Pozrite sa, ktoré znamenia zverokruhu patria medzi tie najnerozhodnejšie.

Či už sa to týka zmeny zamestnania, partnera, výberu topánok alebo kúpy bytu, niektorí ľudia sa v takýchto situáciách nevedia sami rozhodnúť. Radšej nechajú druhých, nech sa rozhodnú za nich, aby nemuseli preberať zodpovednosť za následky nesprávneho rozhodnutia. Jednoducho, chýba im schopnosť rozhodovať sa sami za seba. Pozrite sa, ktorým znamenia zverokruhu chýba táto vlastnosť.  

Blíženci

Ľudia narodení v tomto znamení sú impulzívni a nepredvídateľní. Často povedia jedno, no urobia druhé. Majú nedostatočný úsudok o vlastných životných rozhodnutiach a pred dosiahnutím riešenia zvyknú zvažovať všetky výhod aj nevýhody. Napokon aj tak odovzdajú zodpovednosť iným, aby rozhodli o ich osude.  

Váhy

Nežnosť, to je vlastnosť, ktorá charakterizuje ľudí narodených v znamení Váhy. Možno aj vďaka nej zvyčajne predávajú svoju rozhodovaciu právomoc iným. Keďže si nechcú nikoho pohnevať či rozrušiť, snažia sa vyhýbať nezhodám a konfrontáciám. Okrem toho neustále váhajú a premýšľajú nad tým, čo je alebo nie je správne to, ako sa rozhodli. Zmena názoru a nerozhodnosť je pre nich naozaj typická.

Strelec

Strelci pôsobia vyrovnane, rozhodovanie ich dokáže veľmi rozhodiť. Pokiaľ musia urobiť nejaký krok, väčšinou z neho aj tak vycúvajú. Nikdy pri nich neviete, na čom ste, pretože raz hovoria jedno a potom druhé. Možno aj z tohto dôvodu nemajú strach prenechať svoju zodpovednosť za rozhodovanie iným.

Ryby

Ľudia narodení v znamení Ryby vždy váhajú a sú neistí, keď sa majú rozhodnúť. Boja sa totiž, že si vyberú nesprávne a budú musieť za to prebrať zodpovednosť. Často preto žiadajú iných, aby im v rozhodovaní pomohli. Rovnako tak sa pri nich zakaždým cítite inak, pretože menia svoje rozhodnutia a postoje tak, ako sa im zachce.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
09. máj 2024 00:47