Tieto znamenia patria k najvášnivejším.dreamstime
StoryEditor

Muži im nedokážu odolať: Toto sú najvášnivejšie znamenia zverokruhu

01.12.2022, 17:00
ASTRO

Hviezdy o vás dokážu prezradiť naozaj čokoľvek a dokonca aj to, ktoré znamenia zverokruhu nemusia pohnúť ani len prstom a napriek tomu ich muži milujú. Nielenže dokážu každému pomotať hlavu, ale v žilách im prúdi horúca krv, vďaka ktorej sú ich partnerské vzťahy nabité elektrizujúcou energiou. Pozrite sa, či k najvášnivejším znameniam nepatríte aj vy.

Astrológia neurčuje len to, aký osud vás čaká, ale dokáže prezradiť aj to, aké ste atraktívne pre mužov. Nemáte šťastie na mužov alebo naopak viete každému pomotať hlavu? Ak patríte k ženám, ktorým v žilách koluje horúca krv, pravdepodobne ste sa nerodili v jednom z týchto znamení zverokruhu. Iné ženy vám môžu len závidieť, pretože nemusíte pohnúť ani prstom a muži sú z vás hotoví. Pozrite sa, ktoré znamenia majú takúto schopnosť.  

Baran

Vášeň je druhým menom žien narodených v znamení Barana. Svoju ohnivosť a starostlivosť o svoj vzhľad zvyknú aplikovať aj do vzťahov, vďaka čomu sa s nimi partner nikdy nenudí a len tak ich neopustí. Ako zvádzajú? Neočakávajte od nich jemné náznaky a dvojzmysly. Keďže do zvádzania dávajú celé svoje srdce a presne vedia, čo chcú, ak po vás túžia, rozhodne o tom budete vedieť. Keďže patria k dominantným typom žien, milostné hry sú väčšinou pod ich taktovkou.

image

Znamenie Baran

dreamstime

Býk

Síce sa ženy narodené v znamení Býka zdajú na prvý pohľad seriózne, ukrývajú v sebe malých čertov, ktorých však neukazujú len tak hocikomu. Naproti Leviciam, ktorým ohnivosť a náruživosť vydrží len krátku chvíľu, ženy v tomto znamení oplývajú iskrou, sexepílom a vzrušením. Aj keď sú s nimi romantické vzťahy ťažkopádne, čo sa týka flirtovania, tam sa cítia ako ryba vo vode. Pri zvádzaní a milostných dobrodružstvách sa nikam neponáhľajú, priebehu nechávajú voľný pád. Totiž, sú to veľké pôžitkárky, ktoré si potrebujú vychutnať každý okamih, dotyk či bozk.

image

Znamenie Býk

dreamstime

Škorpión

Škorpiónky majú veľmi silné city, a preto sa s nimi neradno zahrávať. Na jednej strane dokážu intenzívne milovať a na druhej intenzívne nenávidieť či žiarliť. Keďže sa na ich milostné dobrodružstvá nedá len tak zabudnúť, patria k najviac sexuálne založeným znameniam zverokruhu. Svojím šarmom a tajomnom dokážu opantať myseľ komukoľvek. Jednoducho, ich sexepílu neodoláte. Vo vzťahoch sú milujúcimi partnerkami, no pokiaľ im city neopätujete, dokážu byť nepríjemné a manipulatívne.

image

Znamenie Škorpión

dreamstime

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. máj 2024 16:07