Rozchod? Pod vplyvom hviezd ho budú zvažovať vodnár, rak aj panna.pexels
StoryEditor

Veľká astro predpoveď rozchodov. Pozor, Pluto a Mars ohrozujú vzťahy týmto trom znameniam!

14.08.2022, 18:00
ASTRO

Aj napriek tomu, že leto je obdobím, kedy sa viac skloňujú slová ako letná láska než rozchod, pravda je taká, že niektoré znamenia sú silno ovplyvnené rozpoložením hviezd a najmä tí, ktorí vo vzťahoch dlhšie tápu, budú mať tentokrát vo veciach jasnejšie. Po dlhom zvažovaní a odkladaní urobia prvý krok a odídu z nefunkčného vzťahu tieto tri znamenia.

Kým niektorí práve prežívajú lásku svojho života, iní stoja pred neľahkým rozhodnutím. Ľudia narodení v týchto troch znameniach však budú silno ovplyvnení hviezdami a postavením planét. A niektorých z nich čaká ešte do konca roka rozchod.

Vodnár

Vodnár je prvým znamením, ktorému pri rozhodovaní počas tohto obdobia pomôže postavenie planét, a to najmä Pluta a Marsu. Aj napriek tomu, že Vodnári sú ľudia, ktorí túžia po slobode, toto rozhodnutie pre nich nebude ľahké. Avšak dlhodobá nespokojnosť vo vzťahu a pochopenie, že nie je kam sa ďalej posunúť ich napokon presvedčia, že z partnerstva majú odísť. Pre svoj život toto vzdušné znamenie potrebuje hlboké a vrúcne city a je načase, aby ich mal komu opätovať.

Rak

Ženy aj muži narodení v tomto znamení dokážu dlhodobo zatvárať oči pred realitou a nepripustiť si fakt, že niečo nie je v poriadku. Opakované šance, ktoré dávajú svojmu partnerovi a vzťahu ako takému, nemajú koniec. Dokážu dlhodobo žiť v nádeji, že sa všetko môže zmeniť a vzťah sa im napokon podarí zachrániť. No opak je pravdou. Práve postavenie Pluta a Marsu im v tomto období pomôže nezatvárať oči pred realitou a vidieť ju v takom svetle, v akom naozaj je. A aj keď svojmu partnerovi nechcú ublížiť, budú v tomto období myslieť predovšetkým sami na seba.

Panna

Panny zvyknú porovnávať svoje partnerstvo s inými, a preto prichádzajú pochybnosti, či ten ich vzťah je taký silný, pevný a plný lásky, že v ňom chcú pokračovať. Samozrejme, že to nerobia v prípade, keď je všetko v poriadku. K porovnávaniu dochádza až po tom, čo oni sami začínajú pozorovať isté zmeny a tiež to, že vzťah, v ktorom fungujú, ich nenapĺňa. Chcú všetko alebo nič. Priateľstvo vo vzťahu je síce pekné, no ak v ňom chýba vášeň a láska, nebude im to stačiť. Pri rozhodovaní aj v tomto prípade pomáha postavenie Pluta a Marsu a je vysoká pravdepodobnosť, že tí, ktorí majú o sile svojho vzťahu už dlhší čas pochybnosti, z neho aj odídu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 06:04