StoryEditor

Penta vymenila šéfov svojej Privatbanky

06.09.2007, 00:00

Novým generálnym riaditeľom a predsedom Predstavenstva Privatbanky je Ľuboš Ševčík. Na svojom zasadnutí ho vymenoval vymenovalo Valné zhromaždenie Privatbanky a akcionár banky, finančná skupina Penta Investments. Informovala o tom marketingová manažérka Privatbanky Andrea Lóciová.
Penta vymenovala aj nových členov dozornej rady, ktorí následne vymenovali predstavenstvo banky. Dozorná rada následne vymenovala predstavenstvo banky a potvrdila, že podpredsedom predstavenstva zostáva Ľubomír Lorencovič a členom predstavenstva Vladimír Hrdina.
"Strategické smerovanie Privatbanky zostane nezmenené. Banka smerovanie meniť nebude a naďalej sa bude prioritne orientovať na poskytovanie služieb privátneho bankovníctva," konštatoval v súvislosti s vymenovaním do funkcie nový predseda predstavenstva a generálny riaditeľ banky. Okrem privátneho bankovníctva sa bude Privatbanka aj naďalej venovať oblasti inštitucionálneho a korporátneho bankovníctva, dodal.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
05. máj 2024 15:28