StoryEditor

NextiraOne má nového výkonného riaditeľa

03.07.2006, 00:00

Spoločnosť NextiraOne Europe Holdings ukončila akvizíciu firmou ABN AMRO Capital France, ktorá patrí do skupiny ABN AMRO Capital. Novým výkonným riaditeľom sa stal Rafi Kouyoumdjian. "NextiraOne zažíva vzrušujúce obdobie. Naším cieľom je vybudovať zo spoločnosti dominantného hráča na európskom trhu IP komunikačných riešení a posilniť naše postavenie vo verejnom aj súkromnom sektore," povedal po svojom nástupe do funkcie Kouyoumdjian.
NextiraOne je najväčším európskym nezávislým integrátorom komunikačných riešení. Má priame zastúpenie v šestnástich krajinách a vyše stotisíc zákazníkov. Vlaňajší obrat presiahol miliardu eur.
ABN AMRO Capital je spoločnosťou medzinárodnej holandskej banky ABN AMRO a celosvetovo pôsobí v oblasti spravovania súkromného kapitálu. Ku koncu marca spoločnosť spravovala kapitál v celkovej hodnote 2,7 miliardy eur. V tomto roku už odkúpila päť európskych spoločností a rovnaký počet predala.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
29. apríl 2024 18:15