StoryEditor

Silvester pri masáži, v bazéne a saune

28.12.2006, 23:00
Príchod nového roku sa dá privítať nielen v hoteloch, reštauráciách či na námestiach, ale silvestrovské pobyty ponúkajú aj kúpele. Okrem slávnostnej večere a nočnej zábavy majú návštevníci k dispozícii aj liečebné procedúry.

Príchod nového roku sa dá privítať nielen v hoteloch, reštauráciách či na námestiach, ale silvestrovské pobyty ponúkajú aj kúpele. Okrem slávnostnej večere a nočnej zábavy na privítanie roku 2007 majú návštevníci k dispozícii aj liečebné procedúry.

Procedúry aj na záver roka
Počas Vianoc a Silvestra fungujú napríklad Bardejovské kúpele. "Je to už tradícia, sú otvorené tri štvrtiny kúpeľných hotelov," hovorí generálny riaditeľ Jaroslav Komora.
Celkovo je v Bardejove 750 kúpeľných hostí, viac ako polovica je zo zahraničia. "Takmer dvesto je z Rakúska a Nemecka. Máme tu aj Rusov, Ukrajincov a Poliakov. Veľmi ma však teší, že na silvestrovský pobyt chodí čoraz viac Slovákov," približuje Komora.
Ide v podstate o klasický kúpeľný pobyt, silvestrovská oslava je akýmsi bonusom. Zahŕňa slávnostnú večeru, zábavný program a ohňostroj. "Poskytujeme aj liečebné procedúry v plnej miere," dodáva Komora.

Záujem je veľký
Plno je aj v menších kúpeľoch. "Máme plno. Na silvestrovský pobyt prišli najmä Poliaci, ale máme tu aj Maďarov a Bulharov," potvrdila Viera Mrvová z Liptovských liečebných kúpeľov Lúčky. V cene pobytu je zahrnutá slávnostná večera, zábavný program a liečebné procedúry. "Všetko sú liečebno-preventívne pobyty, takže procedúry ponúkame každý deň," konštatuje Mrvová.
V Trenčianskych Tepliciach majú zimnú odstávku. Napriek tomu fungujú dva liečebné domy - Krym a Pax, v ktorých môžu hostia tráviť silvestrovský pobyt. Je v tom zahrnutý aj balík procedúr, nie však v takom rozsahu ako počas bežnej prevádzky.
Silvestrovské liečebné pobyty ponúkajú aj kúpele v Turčianskych Tepliciach. Okrem tradičnej večere a zábavy sú v pobyte zahrnuté aj liečebné procedúry. Podobne je to takmer vo všetkých slovenských kúpeľoch.

Čo ponúkajú kúpele na Silvestra?
- slávnostnú večeru
- zábavný program
- novoročný prípitok
- ohňostroj
- relaxačné a liečebné procedúry

01 - Modified: 2003-04-21 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Podvodnícke e-maily
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/podniky-a-trhy, menuAlias = podniky-a-trhy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
20. apríl 2024 02:33