StoryEditor

Barmanské šumivé receptúry

20.09.2004, 00:00
Nielen jahoda, ríbezľa, koktailová višňa, plátok pomaranča, grepu, broskyne či melóna, lístok mäty piepornej, ale aj uhorka patrí k ozdobám pohára s koktailom

Kreáciami podľa vlastnej fantázie presviedčalo 20 barmanov a jedna barmanka vrátane troch českých a dvoch poľských účastníkov vo vodnom parku Tatralandia na piatom Hubert Cupe, jednej z piatich tohtoročných oficiálnych barmanských súťaží na Slovensku o titul barmana roka. Občas to vyzeralo aj ako súťaž vo vytváraní miniatúrnych ozdôb z ovocia na vrch pohára, ale tá ozdôbka bola iba korunkou na drinku namiešanom podľa vlastných predstáv, zároveň však podľa presných regúl Medzinárodnej barman...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/jedla-napoje, menuAlias = jedla-napoje, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
06. december 2025 16:25