StoryEditor

Avízo 22. 5. 206

22.05.2006, 00:00

Kreslo šéfa tajnej služby sa trasie
Prominenti SIS a Národného bezpečnostného úradu sú podozriví z korupcie a vydierania pri bezpečnostných previerkach. Politici preto vyzvali premiéra Mikuláša Dzurindu, aby stiahol Ladislava Pittnera z postu šéfa tajnej služby.
s. 2
Drevársky investor vydiera vládu
Na Slovensko prinesie Kronospan ďalších 12 miliárd korún iba s podmienkou, že štát mu odpustí počas nasledujúcich desiatich rokov dane za 3,6 miliardy.
s. 5
Zelená predaju Transpetrolu
Presun 49 percent akcií ropného prepravcu na účty ruského Russnefti už schválil Protimonopolný úrad.
s. 5
Pozemky po Dräxlmaieri chcú iní
O parcely, kde mal pôvodne stáť rimavskosobotský závod nemeckého investora, sa už začala zaujímať čínska firma.
s. 5
Hokejový šampionát bude na Slovensku
Konečne dobrá správa z Rigy: Majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji sa budú v roku 2011 konať na Slovensku. Naša kandidatúra prešla bez väčšieho boja, problémom je už iba multifunkčná športová aréna v bratislavskej Petržalke.
s. 11
Madonna vyráža na svetové turné
Kráľovná popu bude propagovať svoj megaúspešný album Confessions on a dancefloor. V susednom Česku sa síce nezastaví, ale v lete si ju fanúšikovia môžu pozrieť v Nemecku, Taliansku alebo vo Francúzsku.
s. 12

Kovy prežili zlý týždeň
Analytici vzostup a pád cien kovov prirovnávajú k bubline technologických akcií na konci 20. storočia. Ďalší tvrdia, že je to len zdravá korekcia, ku ktorej muselo prísť.
s. 17

Manažér je aj diplomat
Dobrý manažér potrebuje mať skúsenosti, odborné, ako aj životné, tvrdí generálna riaditeľka Víno Nitra Gabriela Pyteľová v ďalšom pokračovaní seriálu HN Ženy v biznise. Skúsenosti sú podľa nej rovnako dôležité ako vedomosti.
Príloha Biznis

menuLevel = 1, menuRoute = dennik, menuAlias = dennik, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
16. máj 2024 05:15