Zistite, čo vás čaká najbližšie dni.dreamstime
StoryEditor

Blíženci by sa mali pozerať viac na seba, Panna pocíti závisť: Prečítajte si astrologickú predpoveď na najbližšie dni

13.05.2024, 11:30
ASTRO

Astrológia si pre vás pripravili predpoveď na týždeň od 13. do 19. mája. AK túžite vedieť, čo vás najbližšie dni čaká, čítajte ďalej.

Baran

Najbližšie dni sa musíte pripraviť na nával emócii, za ktorými sa skrýva neistota a strach. Aby ste ukľudnili svoje pocity a začali žiť prítomným okamihom, mali by ste sa prestať zaoberať minulosťou a zároveň nemyslite ani na budúcnosť. Dôležité je totiž to, čo je tu a teraz. Vo vzťahoch sa budete musieť naučiť odpúšťať, aby ste uvoľnili dlhodobé napätie medzi vami a partnerom. 

Býk

Aj keď sa vám bude zdať, že ste v začiatkoch týždňa už na pokraji svojich síl, vydržte ešte pár dní. Ak prežijete toto náročné obdobie, nielenže budete na seba hrdé, ale konečne sa vám začne dariť v kariérnej aj partnerskej oblasti. Čo sa týka vzťahov, pokúste sa viac venovať svojmu partnerovi. Vyskúšať môžete nejakú novú spoločnú aktivitu alebo šport. 

Blíženci

Neustále sa trápite nad bolesťami iných, snažíte sa im vo všetkom pomôcť, no popritom zabúdate na seba. Pokúste sa preto najbližšie dni zamerať na svoju pohodu a spokojnosť. Vyvetrajte si hlavu niekde v prírode a načerpajte sily do ďalších dní. Vo vzťahu s partnerom sa snažte urovnať nezhody a viac sa spolu rozprávajte. 

Rak

Tento týždeň budete nabité zaujímavou energiou, vďaka ktorej sa vám podarí dokončiť všetky pracovné povinnosti. Aby ste sa zavďačili samým sebe, doprajte si pár dní voľna. Či už strávite nejaký čas s deťmi alebo si zarezervujete romantický pobyt s partnerom. Najdôležitejšie je, aby ste aspoň na chvíľu vypli a zrelaxovali myseľ. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
13. máj 2024 11:56