StoryEditor

Ako nastajlovať rifľové šaty? Objavte 5 skvelých nápadov na outfit!

10.04.2024, 00:00

Letné mesiace milujú všetky fashion maniačky. Teplé počasie praje nielen farebným outfitom, ale tiež šatám. Zo všetkých materiálov šiat vyhráva jednoznačne denim. Rifľové šaty sú klasikou, ktorá sa v móde drží na popredných miestach. Niektoré ženy sa však denimu vyhýbajú, pretože ho nevedia stajlovať. Objavte s nami 5 skvelých nápadov, s ktorými vytvoríte trendový a očarujúci outfit.

Rifľové šaty a biela košeľa

Modrá a biela k sebe bez najmenších pochýb patria. O to viac toto pravidlo platí pre rifľové šaty a bielu košeľu. Ide o kombináciu, ktorá pôsobí veľmi sviežo, dievčensky a slobodne. Veľmi šik vyzerá košeľa, ktorú previažete v páse. Vytvoríte tak vizuálne predelenie postavy, ktoré vyčaruje peknú siluetu. Spojenie rifľových šiat a košele môžete využiť aj v lete, keď sa rozhodnete pre šaty na ramienka alebo bez rukávov. V tomto prípade bude biela košeľa náhradou za bundičku či kardigán. Celý outfit doklepnete na jednotku, keď si obujete kvalitné šľapky. Topánky birkenstock na MODIVO sú k tomuto looku ideálne. Ak neholdujete modrej rifľovine, vyberte si z ponuky obchodov čierne rifľové šaty. Čierna a biela sú kombinácia, ktorou vždy zaujmete.

Rifľové šaty a kožené doplnky

Tak trochu kovbojsky, tak trochu rebelsky...ktorá žena by nechcela vyzerať ako bohyňa nezávislosti? Vytvoriť outfit, v ktorom budete vyzerať ako z divokého západu, sa vám podarí pomocou rifľových šiat a kožených doplnkov. A keď koža, tak poriadne veľa kože! Pokojne môže ísť aj o kožený klobúk. Teplé dni prajú rôznym výstrelkom. Ku klobúku doplňte vysoké kozačky, kožený opasok a kožené náramky. Dbajte na to, aby išlo o hnedú kožu, ktorá sa skvele hodí k tmavej i bledo modrej rifľovine. Veľmi trendovo vyzerajú rifľové šaty s koženými doplnkami s leopardím vzorom.

image
LightField Studios / Shutterstock.com

Rifľové šaty a predĺžené sako

Nechcete sa vzdať rifľových šiat ani pri vytváraní outfitov do práce? Kúpte si rifľové šaty v čiernej farbe. Dôležitý je v tomto prípade strih. Najvhodnejší je rovný strih šiat alebo strih do áčka s dĺžkou po kolená. Niektoré módne značky sa dokonca sústreďujú na výrobu rifľových šiat, ktoré je možné nosiť nielen do práce, ale tiež na večierky. Chce to len trochu času a v online či v kamenných predajniach podobné šaty nájdete. Následne stačí k šatám doplniť predĺžené sako a na svete je kombinácia, ktorá v práci splní všetky atribúty dress code. Pozor si však dajte na topánky. Musia mať uzavretú špičku a primerane vysoký opätok.

Rifľové šaty a rozmerné šatky

Francúzsky šarm so štipkou záhadnosti sa vám podarí vytvoriť outfitom, v ktorom spojíte rifľové šaty a rozmerné šatky. Skombinujte rifľové šaty s volánikom so šatkou previazanou cez hlavu a krk. Iste si ihneď predstavíte kabriolet a po vašom boku fešáka. V rifľových šatách so šatkou vo vlasoch sa vaša predstava môže veľmi rýchlo zmeniť na realitu. So šatkou dokážete vytvoriť aj iné kombinácie, ktoré dostanú okolie do kolien. Jednoduchý outfit tvoria biele rifľové šaty s kvetovanou šatkou prehodenou cez ramená. Mladistvý dojem vyvolajú voľnejšie rifľové šaty v bledo modrej farbe so šatkou uviazanou cez driek. Šatku k rifľovým šatám bez rukávov môžete uviazať aj okolo ramena či zápästia.

Rifľové šaty a metalická bundička

S rifľovými šatami si dobre rozumejú bundičky so strihom do pása. Pokojne si oblečte rifľové šaty a rifľovú bundu, denimu naozaj nikdy nie je dosť. Trendovou záležitosťou sú rifľové šaty a koženková bunda. Avšak za hviezdu budete jedine vtedy, keď nájdete odvahu na to, aby ste si k rifľovým šatám obliekli metalickú bundičku. Je len na vás, či to bude bunda so zlatými, alebo striebornými odleskami. Možno sa vám zdá podobná kombinácia retro, ale práve tento prvok sa do módy vracia a stáva sa extrémne trendovou záležitosťou.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 17:33