Neuveríte, ako všemožne manipulujeme s mužmi.dreamstime
StoryEditor

Takto zvyknú ženy ovládať svojich partnerov: Robíte to aj vy?

18.05.2024, 19:00
Vzťahy

Možno si to neuvedomujete, no je dosť možné, že tak ako iné ženy, tak aj vy ovládate svojho partnera. Existuje totiž niekoľko typov správania, ktorými dokážete ovplyvniť partnerov postoj, názor či myslenie. Pozrite sa, ako nevinne ovládajú ženy svoje polovičky.

Manipulácia do vzťahu síce nepatrí, no predsa len nám ženám občas môže pomôcť. Dôvodom je najmä fakt, že keď túžime dostať to, čo chceme, urobíte pre to naozaj čokoľvek. Pozrite sa, akými všemožnými spôsobmi si dokážeme podmaniť partnera a ovládnuť jeho myseľ, správanie či postoj.

Mlčanie ako nástroj

Ak vás partner nahnevá, ako mu dáte pocítiť, že spravil niečo zlé? Pravdepodobne, väčšina z vás zostane ticho. Mlčaním totiž ukazujete partnerovi, že by sa mal ospravedlniť a priznať si chybu. Vďaka vášmu tichu tak začne premýšľať nad tým, čo sa stalo a urobí všetko pre to, aby ste s ním opäť komunikovali.  

Niečo za niečo

Ženy zvyknú ovládať svojich partnerov aj pomocou rôznych odmien. Keď napríklad chcete, aby partner opravil kľučku na dverách, poviete mu, že ho odmeníte, ak to spraví. Aj keď by sa mu akokoľvek veľmi nechcelo, urobí to len kvôli vytúženej odmene.

Nevinný flirt

Keď žena túži dosiahnuť svoje, začne partnerovi lichotiť. Možno si to neuvedomujete, no pravdepodobne to robí každá z vás. Niektoré to robíte kvôli hmotným odmenám v podobe kabelky či šperku, iné si naopak takýmto správaním túžite partnera udržať. Veď predsa, ktorému mužovi sa nepáčia lichôtky a flirtovanie?  

Lepší ako ty

Stratégiu porovnávania väčšinou ženy používajú vo chvíľach, kedy chcú, aby partner zmenil svoje správanie či dokonca vzhľad. Keď túžite po tom, aby partner začal cvičiť alebo vám hovoril viac pekných slov, porovnáte ho s kolegom alebo mužom, s ktorým randí vaša kamarátka. Mužom porovnávanie nesmierne prekáža a urobia všetko pre to, aby boli lepší než niekto iný.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. máj 2024 12:58