Yves Rocher
StoryEditor

Doprajte svojej pleti pred letom poriadnu hydratáciu!

17.05.2024, 00:00
PR Články

Voda je pre pokožku nevyhnutná, pretože zaisťuje jej pružnosť, jemnosť a tón. Keď dôjde, cítite nepohodlie, napätie a vaša pleť je matná. Existuje mnoho príčin dehydratácie. Sú nimi vonkajšie faktory ako vietor a znečistenie, kúrenie, ale aj nedostatok spánku či nevyvážená strava. Všetky typy pleti môžu byť za určitých podmienok alebo v určitých ročných obdobiach ovplyvnené dehydratáciou, pretože ide o stav pokožky a nie o typ pleti.

Rastlinné riešenie pre dehydrovanú pleť má francúzska značka Yves Rocher – ikonický rad produktov Hydra Végétal, ktorý obsahuje bunkovú vodu z kosmatcovníka pre účinnú a dlhodobú hydratáciu pleti. Jeho hrubé listy dokážu vo svojich bunkách uchovať maximálne množstvo vody a zablokovať ju v srdci listov, čím obmedzia vyparovanie. Tento mechanizmus, podobný mechanizmu hydratácie pokožky, viedol výskumníkov rastlinnej kozmetiky Yves Rocher k štúdiu tejto rastliny. Potom vyvinuli aktívnu zložku, bunkovú vodu z kosmatcovníka, zo 100 % prírodného procesu ekologickej extrakcie čerstvej rastliny pestovanej v La Gacilly.

image
Yves Rocher

Nová Intenzívna hydratačná maska Hydra Végétal obohatená o molekuly aktivujúce hydratáciu, minerály,  aminokyseliny, peptidy a cukry obsahuje koncentráciu aktívnej vody  z kosmatcovníka a podporuje tak okamžitú hydratáciu. Pleť je  naplnená vodou, žiari a jemné vrásky spôsobené dehydratáciou sú vyhladené. Masku doplňte o Hydratačný gél na deň a noc a vaša pleť sa bude cítiť ako v bavlnke.

image
Yves Rocher

Záväzky Yves Rocher

Obaly produktov radu Hydra Végétal sú navrhované s ohľadom na ekológiu a postupy výroby sú prispôsobené dosahovaním minimálnej produkcie odpadov. Obaly sú zároveň recyklovateľné, ekologické, vyrobené vo Francúzsku a sú bez plastovej fólie. Balenie 50 ml sklenených téglikov obsahuje o 41 % menej kartónu ako tradičné balenie.

image
Yves Rocher
menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
30. máj 2024 15:22