Jaroslav Bača, manažér B2B spoločnosti NAYHNTV
StoryEditor

Techniku pre vaše podnikanie môžete teraz nakúpiť výhodnejšie

30.04.2024, 00:00

Podnikáte, či už ako živnostník alebo konateľ firmy, ste manažér školy alebo inej verejnej inštitúcie a potrebujete novú elektroniku? Zisťovali sme, kde a ako môžete ušetriť pri nákupe potrebného vybavenia.

Článok vznikol v spolupráci so spoločnosťou NAY.

Výhodnejšie ceny nielen pre firmy a korporácie ale aj pre verejné inštitúcie aktuálne prináša spoločnosť NAY prostredníctvom programu NAY pre firmy. Po registrácii na webovej stránke spoločnosti získajú užívatelia oprávnenie nakupovať za výhodnejšie ceny.

Jednoduchá registrácia

Samotná registrácia je veľmi jednoduchá. Stačí vyplniť prihlasovací webový formulár, kde vyplníte základné iniciály a firemné údaje, ako sú meno a priezvisko, názov firmy, IČO, IČ DPH, email či telefónne číslo. Ak je zákazník platcom DPH, tak je do formulára potrebné nahrať aj snímku osvedčenia o registrácii, teda kartu DIČ. Ak nie je platcom DPH, vtedy nahrá sken osvedčenia o živnostenskom oprávnení. Po odoslaní vyplneného formuláru, s nahratými oskenovanými dokumentami, dostane zákazník do dvoch pracovných dní potvrdzujúci email o zaevidovaní žiadosti a samozrejme aj prístupové údaje pre prvé prihlásenie do nového konta.

Výhody programu

Program ponúka výhody, ktoré užívatelia uvidia v e-shope už pri objednávke tovaru. Zobrazia sa im totiž výhodnejšie firemné ceny aj s výškou zľavy oproti bežným cenám. Ušetrené peniaze potom môžu využiť na iné potrebné položky. Program neprináša žiadne povinnosti. Naopak, ďalšou výhodou môže byť osobný prístup a podpora obchodníka, ktorého takýto zákazník automaticky dostane a pomôže mu s nákupom „na mieru“. Navyše, svoje faktúry nájdu užívatelia na jednom mieste prehľadne pripravené na stiahnutie vo svojom firemnom profile. Prostredníctvom tohto programu sa dá nakupovať aj v kamenných predajniach, kde ako jedinečný identifikátor slúži emailová adresa, ktorú užívatelia, pri prihlásení do programu NAY pre firmy, uviedli. Nechýba ani možnosť nákupu na splátky, čo je rovnako praktické.

menuLevel = 1, menuRoute = hn-nativ, menuAlias = hn-nativ, menuRouteLevel0 = hn-nativ, homepage = false
15. máj 2024 16:40